Formatia care ne-a cucerit

Saptamana trecuta am fost cu a mea iubita la nunta unor prieteni in Bucuresti. Toate bune si frumoase mai putin faptul ca a mea a ramas indragostita de acea formatie nunta efectiv de cand am plecat de la nunta si pana am ajuns acasa a vorbit numai despre cat de frumos ar fi ca ea sa ii angajam si noi.

Nu m-am putut abtine sa nu o intreb pentru ce am avea nevoie de formatii nunta, mare greseala am facut, ca s-a suparat pe mine si a adormit asa. Femeile astea cine sa le inteleaga? Am mai stat vreo 10 minute sa ma gandesc ce am zis gresit si apoi m-a luat somnul sa va mai spun ca am facut iar o greseala?

Nu cred ca mai este nevoie, a mea prietena deja era suparata cand m-am trezit pentru ca vezi doamne nu m-am gandit eu unde aveam sa invitam o formatie nunta Bucuresti.

Deci efectiv credeam ca o sa innebunesc si ca voi cauta doar formatii nunta Bucuresti in speranta ca o sa ii treaca nebunia si va reveni fata de care ma indragostisem. Am reusit sa o pacalesc cel putin pentru cateva ore.

Cred ca pe seara mi-a prezentat site-ul formatia Bucuresti, era fix formatia de la nunta, cred ca pierduse ore ca sa o gaseasca, dar nu aveam sa comentez nimic. Apoi mi-a servit bomba, se gandea deja cum o sa se uite pe listele cu Formatii nunta Bucuresti pret, iar mai apoi va alege o formatie nunta Bucuresti pret exact ca aceasta.

Mi-a picat cerul in cap si de atunci tot caut o sansa sa scap de ea si sa gasesc pe alta. Daca asa face pentru o formatie cine stie ce este in stare sa faca pentru ca nu mi-am amintit de ziua catelului sau de aniversare?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *